foto_referenties

Referenties

“Erg blij dat we je het hebben laten doen, want het is een heel mooie en sfeervolle reportage geworden en een prachtige herinnering voor ons allemaal. Bovendien ben je zó discreet te werk gegaan dat niet alleen ik zelf, maar ook de andere aanwezigen je niet of nauwelijks opgemerkt hebben. Compliment ! ”
Ronny

“Anouk is een gedreven fotografe, die op uiterst vakkundige en innemende wijze een bijzondere reportage heeft gemaakt van de uitvaart van mijn man. Ze is onopvallend in haar aanwezigheid en opvallend in haar professionele presentatie en fotoreportage.”
Alfons

“Anouk is een zeer integer en betrokken uitvaartfotograaf. Op de dag van de uitvaart was Anouk discreet en hebben we nauwelijks gemerkt dat er foto’s werden genomen. De manier waarop Anouk de mogelijkheden uitlegde en rekening hield met onze wensen hebben we als professioneel en tegelijkertijd zeer persoonlijk ervaren. De foto’s zelf zijn schitterend geworden en vormen een mooi geheel dat de sfeer van de dag elke keer weer tot leven brengt. De foto’s zijn voor ons een warm en waardevol aandenken aan de dag van de crematie en de overledene zelf.”
Adriaan

“Erg blij dat we je het hebben laten doen, want het is een heel mooie en sfeervolle reportage geworden en een prachtige herinnering voor ons allemaal.”
– Ronny –